over Y(fke)

Y-werk is Yfke Vreugdenhil.

Als kind was ik altijd aan het tekenen. Bezig met vormen en kleuren. En dat zijn nog steeds mijn grote passies.

De liefde voor tekst en beeld is op de academie ontstaan. Ik studeerde illustratie en grafische vormgeving op de Willem de Kooning Academie in Rotterdam. Na mijn afstuderen heb ik als grafisch ontwerper voor verschillende bureaus gewerkt. Hiernaast deed ik diverse freelance opdrachten.

Sinds 2008 werk ik met veel enthousiasme zelfstandig als Y-werk, grafisch- en ander creatief ontwerpwerk. Voor iedere opdracht ga ik fris, gedreven en creatief te werk. Mijn passie voor het vak betekent concept, typografie, illustratie en fotografie, zo te combineren tot een goed communicerend verhaal waarmee ik opdrachtgevers blijf verrassen.

Ik verzorg alles dat te maken heeft met ontwerp, vormgeving, drukwerk of online vormgeving. Van een complete huisstijl tot brochures en websites, van verpakkingen tot beurspresentaties. Alles wat nodig is om jouw boodschap over te dragen op jouw doelgroep. Creatief én effectief. Mede dankzij een groot netwerk kan ik meerdere diensten aanbieden, waaronder marketing en/of communicatie-advies, illustratie, fotografie en webdevelopment. 

Mocht je vragen hebben of iets meer willen weten, neem gerust contact met mij op via telefoon of per e-mail.

Yfke Vreugdenhil